INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC

Buletin informativ
Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001 in anul 2018

Buletin informativ

Raport de evaluare a implementării Legii nr. 5442001 în anul 2017

Raport de activitate al Primarului comunei Poiana Campina pe anul 2017
RAPORT DE ACTIVITATE AL PRIMARULUI COMUNEI POIANA CAMPINA PE ANUL 2016

Memorandumul „Măsuri privind diseminarea principiilor ce derivă din jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului ce vizează neexecutarea sau executarea cu întârziere a hotărârilor judecătorești pronunțate împotriva”

– Memorandum
– Principii
 Evidenta cauzelor 1
– Evidenta cauzelor 2

Strategia anuala de achizitii publice pentru anul 2017

Programul anual al achizitiilor publice – 2017

Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001 – an 2016

Buletin informativ

Contract servicii deszapezire 2016 – 2017

Buletin informativ

Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001 – an 2015

Ghid privind exercitarea drepturilor de catre persoanele ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate in cadrul Primariei comunei Poiana Campina

Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001 – an 2014

Lista cuprinzand categoriile de documente produse si_sau gestionate potrivit legii

Raport de evaluare a implementarii Legii nr_544_2001_an 2013

4 comentarii la „INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC

 1. Mihut

  DOMNULE PRIMAR
  Dezapezirea s-a facut la momentul oportun atunci cand vremea nefavorabila a impus aceste activitati dar un aspect ma nemultumeste .DE FIECARE DATA cand trece plugul imi blocheaza iesirea pe sosea punand mormane de zapada tasata in fata podetului obligandu-ma sa decongestionez calea de acces.Va rog sa luati masuri de a nu se mai bloca iesirea pe sosea de catre utilajele Primariei care presteaza aceasta activitate.Va multumim!

  Răspunde
 2. Cojocaru Vasile

  D-le primar,desi am mai transmis un email,acesta din diverse motive nu a fost publicat.Revin intr-o alta maniera.Drumul de acces catre Poiana Campina dinspre Bobolia pare ca nu se mai deschide circulatiei,datorita podului ce se construieste ca la noi in Romania.Am inteles ca este in responsabilitatea C.J.dar dvs.ca administrator al localitatilor in cauza nu aveti nici un cuvant de spus?Initial termenul de finalizare al lucrarilor era de 2 luni,ca mai apoi sa se prelungeasca cu inca o luna si probabil vor mai urma alte termene.Am o impresie foarte buna despre dvs.prin activitatile foarte bune desfasurate in folosul comunitatii(nici un alt primar care a fost inantea dvs.nu a facut ce ati facut dvs.).Dar pentru a-mi mentine impresia urgentati finalizarea acestei lucrari care creaza mari neplaceri.Chiar sa nu gasiti nici o solutie?Inca imi mentin impresia buna pentru ce ati intreprins pana acum si va doresc succes.

  Răspunde
 3. Admin

  Domnule Cojocaru, din pacate, nu va pot da raspunsul pe care il doriti. Si eu sunt nemultumit de intarzierea lucrarii de la Bobolia, constient fiind ca sunt multi oameni care sufera din acest motiv. Lucrarea este intarziata din cauza unei greseli de proiectare. Firma constructoare a semnalat eroarea Consiliului Judetean si a fost nevoie de modificarea proiectului. As vrea sa va reamintesc ca aceasta lucrare este realizata de Consiliul Judetean Prahova, administratorul drumului judetean. Nu este o lucrare a Primariei Poiana Campina. Da, este o lucrare necesara, chiar trebuia facuta pentru ca acolo este o zona care se inunda destul de des, dar nu ne-am așteptat nici noi la o asemenea situație, la o greseala de proiectare. Aproape din doua in doua zile merg la Consiliul Judetean, am sesizat si Prefectura Prahova in legatura cu aceasta situatie, incerc tot ce depinde de mine pentru a grabi lucrarile astfel incat circulatia sa fie reluata cat mai repede.
  Alin Ioan Moldoveanu, primarul comunei

  Răspunde
 4. Cojocaru Vasile

  D-le primar,cu tot respectul pe care vi-l port,va marturisesc ca sunt total dezamagit de modul cum se desfasoara lucrarile la acest podet din zona Pietrisu.Azi 04.11.2017,orele 10.30 m-am deplasat la fata locului pentru a constata ca mai nimic nu s-a miscat de acum doua saptamani si nici nu sunt perspective.Consider ca firma respectiva isi bate joc de dvs.in calitate de reprezentant al localnicilor,de noi marea masa cat si de participantii la trafic.Dupa opinia mea daca s-ar lucra cu sarg s-ar finaliza lucrarea in maxim doua saptamani.Asa ne prinde si anul viitor.Pentru rea credinta din partea firmei si desconsiderarea cetatenilor,apreciez ca s-ar impune cateva masuri de coercitie,precum:chemarea televiziunii de prahova pentru a constata starea de fapt;sesizarea in scris a prefecturii de prahova si de ce nu un miting organizat pentru blocarea drumului de acces intre Poiana Campina si Provita.Va multumesc anticipat pentru intelegere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *