Primăria comunei

Primar – SERGIU CONSTANDA (PNL)

Viceprimar – IONUȚ GORAN (PNL)

19 comentarii la „Primăria comunei

 1. Visan Andrada ioana

  Va rog sa ne ajutați cu haita de câini dîn fata blocului 31 .sunt aproximativ 20 câini și deja au încercat deja sa ne atace.multumesc

 2. Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU

  @Visan Andrada ioana:
  D-na VISAN!
  Va multumesc pt. atitudinea pe care ati adoptat-o si dvs., o atitudine normala, civica si de bun simt pe care ar trebui sa o ia intrega comuna. Conform ultimului recensamant din 2011, numarul locuitorilor comunei POIANA CAMPINA este de 4.746.
  Cu deosebit respect,
  Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU

 3. Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU

  PRIMĂRIA POIANA CÂMPINA
  PRAHOVA

  Domnului
  Primar Alin MOLDOVEANU
  Antrenor Emerit
  Maestru Emerit al Sportului

  Domnule Primar MOLDOVEANU, am onoarea să vă salut!
  (Vă retrimit sesizarea din 27.05.2016 cu precizarea, că haita de câini vagabonzi care se încaieră, latră și urlă zi și noapte, ațâțându-i și pe ceilalți cîini din curțile vecine, și chiar devin din ce în ce mai amenințători față de oameni, cetățenii contribuabili, de pe stradă sau din curtea blocului, această haită se regrupează și în curtea imediat următoare a Fam. COSMA, dn Gheorghe COSMA fiind decedat de aprox. cu 3-4 ani. Acolo, încăierările si lătrărurile interminabile culminate cu urlete înfiorătoare ale acestor animale infometate și amărâte, ajung în scurt timp la paroxism iar odihna noastră de noapte devine absolut imposibilă…! Aceeași problemă dar și mai grava este accea a ordinii si siguranței publice pe care atât administrația centrala cât și cea locală o clamează dar din păcate nu o asigură…!)

  Ma adresez dvs. în speranța că veți rezolva o problemă pe care nimeni până acum nu a reușit, decât parțial și temporar, să o soluționeze în favoarea noastră, a cetățenilor contribuabili.

  Este vorba despre câinii vagabonzi, care s-au (re)înmulțit și ne agresează din ce în ce mai des, latră și ziua dar mai ales noaptea încât odihna noastră, a oamenilor, a devenit un lux….!?!
  În spatele blocului 29 din str. Centru, nr. 639 în care locuiesc, temporar deocamdată, ca proprietar al apart. 5, se adună haite de câini care, dacă nu urlă se mușcă unii pe alții urlănd după atac iar dacă nu ne păzim, cum putem, ne agresează și ne mușcă pe noi, oamenii, care vrând nevrând trebuie să-i suportăm, pentru că serviciile publice abilitate nu-si îndeplinesc atribuțiile din fișa postului…!
  Chiar acum, când vă scriu, acești câini sunt în perioada de reproduceree iar nunțile lor sunt la tot pasul, inmulțindu-se rapid și necontrolat!

  Domnule Primar, Alin MOLDOVEANU, atât pentru răspunsul dvs. cât și pentru soluționarea promptă a acestei situații de neconceput în Comuna Poiana Câmpina, comunitate locală din Uniunea Europeană a secolului XXI, vă mulțumesc!
  De asemenea doresc să vă asigur de întregul meu sprijin, atunci când expertiza mea administrativă româno-germană dar și ca militar de carieră, vorbitor fluent de limbile germana și engleză vă va putea fi de folos, așa cum s-a dovedit în timpul guvernării TĂRICEANU și BOC, alături de de domnul ministru BLAGA si domnii secretari de stat pentru comunități locale, Radu Mircea POPESCU, urmat de Mircea Nicu TOADER, în cadrul MINISTERULUI ADMINISTRAȚIEI ȘI INTERNELOR…!

  Cu deosebit respect,


  Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU
  Verwaltungs-Wissenschaften
  Mobil: + 40 724 935 004
  U P C: + 40 31 107 1985
  E-mail: a561029by@gmail.com
  sabin.andreescu@ymail.com
  s_andreescu@web.de

 4. Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU

  PRIMĂRIA POIANA CÂMPINA
  PRAHOVA

  Domnului
  Primar Alin MOLDOVEANU
  Antrenor Emerit
  Maestru Emerit al Sportului

  Domnule Primar, am onoarea să vă salut!

  Cu regret, mă văd nevoit să revin, așa cum v-am informat și pe SMS, pentru a vă aduce la cunoștință o altă problemă gravă legată de canalizarea din zona blocurilor.
  Boxele din beciul blocului nr. 29, str. Centru, nr. 639, în care locuiesc și eu, au fost din nou inundate, aprox. 15 cm cu apă, din păcate menajeră, cu un miros insuportabil, în urma ultimei ploi torențiale de acum 10 zile. Din nefericire, mă aflam la București și abia acum, la întoarcere, m-am putut confrunta cu dezastrul și pagubele produse.
  Din discuțiile purtate cu vecinii, la unele din celelalte blocuri au refulat nu numai gurile exterioare de vizitare ale canalizării, astfel încât s-au umplut beciurile de dejecții, hârtie igienică folosită și chiar tampoane, pampers, etc…
  De asemenea, am înțeles, că în prezent canalizarea ar fi subdimensionată și datorită racordării multor alte imobile din comună la ea. Întrucât nu am avut deocamdată ocazia să pot să vorbesc, personal cu dvs., nu-mi permit să fac alte aprecieri de ordin tehnic, nici privind cauzele și nici soluționarea acestei probleme.

  Domnule Primar, vă mulțumesc anticipat pt. tot ceea ce, am deplina convingere că veți întreprinde, în vederea demarării lucrărilor de redimensionare a canalizării comunei Poiana Câmpina și a tuturor celorlalte măsuri tehnico-administrative aferente acestora.
  Această a doua mare inundație a subsolurilor din 2016, face parte dintr-o serie de alte inundații care ne-au provocat destule pagube de-a lungul timpului, dar care, niciodată nu s-au succedat atât de repede. Mirosul este greu de suportat și suplimentar, au apărut și țânțarii, purtători de viruși…!

  În speranța răspunsului dvs. – ca de obicei, prompt – și a unei întâlniri, promisă și de mult așteptată de ambele părți, vă urez numai bine!

  Cu deosebit respect,


  Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU
  Verwaltungs-Wissenschaften

  Mobil: + 40 724 935 004
  U P C: + 40 31 107 1985
  E-mail: a561029by@gmail.com
  E-mail: sabin.andreescu@ymail.com
  E-mail: s_andreescu@web.de

 5. Ctin Stoenescu

  In atentia domnului primar – Alin Moldoveanu.
  Incep prin a va adresa sincere felicitari pentru realegerea dumneavoastra in functia de primar al acestei comune. Cred ca locuitorii comunei Poiana-Campina au facut o alegere buna.
  Dar, in considerarea demnitatii cu care ati fost investit de cetateni, va supun analizei si dispozitiei dumneavoastra, cateva aspecte legate de securitatea cetatenilor comunei si a bunurilor detinute de acestia.
  Ma vad obligat sa va spun ca la acest capitol, pe raza satului Ragman exista o dezordine evidenta, care creeaza pericole reale pentru siguranta cetatenilor, a copiilor in special, a mediului si a bunurilor proprietate publica sau privata. Intr-o prezentare succinta, situatia este astfel:
  – proprietarii de animale le conduc in mod haotic pe drumul public, cu incalcarea prevederilor art. 163, alin. (2), lit. b) din Regulamentul de punere in aplicare a Codului rutier (animalele izolate trebuie conduse printr-o legatura ce nu poate avea o lungime mai mare de 2 m) si din cauza aceasta, conducatorii de autovehicule sunt obligati sa incalce regulile de circulatie pentru a se deplasa pe drumul public (sa faca slalom);
  – pe toata lungimea strazii Ragman pot fi intalniti caini slobozi (apartinand locuitorilor), unii dintre ei agresivi, care constituie o amenintare reala pentru integritatea fizica a cetatenilor, in special a copiilor;
  – sunt situatii in care domeniul public este ocupat, in mod abuziv si pe durata mare de timp, cu diferite materiale sau bunuri, ceea ce creeaza obstacole pentru participantii la trafic (de ex. pe domeniul public sunt abandonate autoturisme avariate sau cu grave defectiuni vizibile);
  – unii dintre proprietarii de terenuri si locuinte nesocotesc prevederile legale referitoare la intretinerea rigolelor aferente proprietatii detinute: rigolele sunt colmatate datorita neintretinerii, pline de buruieni, crengi din pomii netoaletati corespunzator, fructe alterate, gunoaie, ambalaje, peturi, etc. Mentionez ca, toate acestea, duc la revarsarea apei in proprietatile invecinate, ori de cate ori ploua abundent.
  Fata de aceasta situatie, imi exprim nemultumirea si regretul ca angajati ai Politiei Locale – institutie aflata sub autoritatea dumneavoastra, nu isi fac datoria si, nu gresesc daca spun ca, din bani publici primesc in mod necuvenit retributia. Legea nr. 155/2010 privind Politia Locala stabileste obligatii precise privitoare la intretinerea localitatii, proprietatea animalelor, protectia domeniului public, insa am constatat ca acesti functionari, de cate ori trec prin satul Ragman, desi vad cele mentionate anterior, NU INTERVIN. Nu dorec sa va impun sarcini profesionale, dar, va rog, sa analizati cele spuse mai sus si sa dati curs urmatoarelor sugestii:
  – folositi autoritatea pe care o aveti si cereti Politiei Locale sa isi faca datoria;aceasta nu va fi niciodata respectata si nu va avea autoritatea necesara, daca anagatii sai se ascund prin birouri sau daca SE FAC CA NU VAD abaterile de la lege, in zona de competenta. Nu trebuie sa va implicati dumneavoastra direct in raport cu cetatenii, ci functionarii care sunt platiti din bani publici sa faca aceste treburi;
  – in limita competentelor legale, cereti Politiei Nationale (Postul de Politie Poiana-Campina) sa desfasoare mai multe actiuni cu caracter preventiv cu privire la circulatia pietonilor, animalelor, autovehiculelor si sa va acorde sprijin prin a asigura prezenta lor, in zonele periculoase/cu risc major de accidente;
  – in scopul educarii cetatenilor, dar cu precadere a copiilor, va rugam sa montati cosuri de gunoi in spatiul public, sperand ca vazandu-le si intelegand destinatia lor nu vor mai arunca doze, ambalaje, etc. pe drumul public sau in rigolele;
  – am aprecia daca, in ziarul informativ al autoritatii locale, veti permanentiza rubrica „ASA DA, ASA NU”, unde trebuie sa aveti curaj si sa fiti mai incisiv;
  – nu neaparat ca sugestie, ci ca o dorinta sincera, mai treceti si pe la noi sa stam de vorba, sa ne cunoastem, sa va multumim pentru ce faceti si sa va spunem si ce probleme avem; ar fi un demers deosebit de apreciat de multi cetateni din comunitate, mai ales ca, din orgoliu, suferim sa vedem ca satul Bobolia constituie pentru noi un adevarat exemplu.
  Nu ma supar daca nu imi raspundeti in scris, insa m-as bucura, ca in loc de raspuns sa vad ca ceva se infaptuieste.
  Cred ca nu gresesc, daca va adresez anticipat multumiri.
  Cu incredere si deosebita stima.
  Constantin Stoenescu.

 6. Lt.Col.Av.(r.) Sabin ANDREESCU

  Stimate/ă, …Jules!

  Exemplul sugerat de dvs. este bun și reprezintă o inițiativă inteligentă si de bun simț a respectivei doamne primar dar care nu are totuși legătură cu problemele ridicate de mine.
  Întrucât am lucrat mulți ani în administrația publica centrală și am o oarecare experiență în acest domeniu, vă asigur, că și eu susțin necesitatea inițiativei publice în rezolvarea problemelor comunității, coordonată insă de specialiști…!
  Altfel, am avea un haos de proporții și generalizat!

  Cu deosebit respect,

  Lt.Col.(r.) Sabin ANDREESCU

 7. Stoenescu Constantin

  Stimate domnule primar,

  Am primit recipiente pentru gestionarea deseurilor. Felicitari! Asa trebuie gandit. Cetatenii trebuie sa contribuie si ei la efortul autoritatii.
  Pacat insa ca mai intalnim consateni care nu se ridica la nivelul acestui proiect. In satul Ragman (iarasi Ragman), in zona cu vegetatie forestiera, mai sus de fantana mai exact, se arunca tot felul de gunoaie. Mai nou au aparut sacose cu scutece folosite.
  Cred ca supravegherea zonei sau instalarea unui sistem de tip supraveghere video in acea zona ar contribui la corectarea unor astfel de comportamente si la sanctionarea celor lipsiti de bun simt.

  Cu stima,
  Stoenescu Constantin.

 8. Iulia

  Stimate domnule primar,
  Am primit recipiente pentru gestionarea deseurilor. Felicitari! Asa trebuie gandit. Cetatenii trebuie sa contribuie si ei la efortul autoritatii.
  Pacat insa ca mai intalnim consateni care nu se ridica la nivelul acestui proiect. In satul Ragman (iarasi Ragman), in zona cu vegetatie forestiera, mai sus de fantana mai exact, se arunca tot felul de gunoaie. Mai nou au aparut sacose cu scutece folosite.
  Cred ca supravegherea zonei sau instalarea unui sistem de tip supraveghere video in acea zona ar contribui la corectarea unor astfel de comportamente si la sanctionarea celor lipsiti de bun simt.
  Cu stima.

 9. Mihai

  Va rog sa-mi spuneti daca apa de la izvorul din Bobolia este potabila sau nu si in ambele cazuri sa faceti aceasta mentionare oficiala la acel izvor! Atat eu, cat si multe alte persoane luam apa de acolo si intre timp sunt zvonuri ca nu ar fi in regula! Contez pe dumneavoastra sa lamuriti acest aspect important si va multumesc anticipat. Cu stima, Mihai Costache, Campina

 10. Mihaela Pripo!e

  D-lui Primar
  Ce facem cu noroiul de pe străduțele din spatele garii. Asta noapte ambulanta abia a reusit să iasă.Cel putin pe stada cu firma de ITP e jale.

 11. Andrada visan

  Buan ziua
  Va rog sa ne ajutati urgent cu haita de caini din fata blocului 31 -intre blocuri.Sunt aproximativ 10 caini
  Multumesc

 12. Daniela Hristof Ghercoias

  Buna ziua. Sunt profesoara din Bucuresti, mare admiratoare a localitatii dv. in care fac dese excursii si tabere. Pentru ca sunt si trainer British Council si autor auxiliare scolare, m-am gandit sa intermediez un parteneriat intre Bobolia si British Council si de asemenea sa organizez pregatiri pentru examene de evaluare, bacalaureat, admitere la facultate, si cursuri de lb engleza. Pentru ca va respect, desi nu va cunosc personal, consider ca trebuie sa fiti primul caruia sa-i comunic propunerea mea, pe care sper sa o luati in consideratie. Abia astept sa-i vad la tv pe copiii din Bobolia iar parintilor acestora sa le oferim diplomele IELTS, CAMBRIDGE, etc.

  Cu respect, Daniela Hristof Ghercoias 0773889705

 13. Oprea M.

  Stimate Domnule Primar,
  Chiar inainte de Sf. Maria, deplasandu-ma cu autoturismul la gara, am vrut sa parchez in partea dreapta, cum vii dinspre Campina. Am mers cu masina incet sa vad daca este vreun loc liber. Nu am gasit loc de parcare si m-am orientat la un spatiu pe langa gardutul parcului, unde mai erau parcate cateva masini. Este adevarat ca n-am sesizat ca este instalat un semn „oprirea interzisa” Dupa catva timp, cat am asteptat trenul ca sa preiau niste rude apropiate, la intoarcere am gasit o invitatie sa ma prezint la politia din Poiana Campina. Mi-am dat seama ca am fost neatent (dar in modul in care am procedat nu aveam cum sa-l vad) si m-am gandit pozitiv, iata niste politisti care o sa ma avertizeze si eu o sa fiu mai atent pentru viitor. Ajuns la politie mi s-au cerut actele, le-am prezentat si am vazut un tanar politist ca lucra de zor sa ma amendeze. Mi s-a comunicat ca am fost amendat, iar cand am ajuns la casierie mi s-a spus ca trebuie sa platesc 145 lei, pe loc. M-am suparat teribil, am scotocit ultimul ban ca sa platesc si am dat sa vorbesc cu Dv. Nu sa ma scutiti de plata amenzii , ci sa va intreb daca este necesar un asemenea semn acolo, avand in vedere ca parcarea este necorespunzatoare, in fiecare zi masinile se parcheaza de-a lungul drumului pe o distanta buna. Pe cine incurca parcarea unor autoturisme pe langa acel parculet(in exterior, nu spre gara) intrucat circulatia este redusa, drumul este larg si acele autoturisme parcate nu incurcau cu nimic circulatia. Ati facut-o ca sa mai strangeti bani la buget sau a fost o hotarare pripita? Politistii Dv. au pandit, si poate mai pandesc, sa ne prinda in acel loc si sa ne amendeze. Daca o sa mergeti sa vedeti cum sunt parcate masinile, in fiecare zi, o sa-mi dati dreptate ca semnele de „oprirea interzisa” nu-si au locul acolo. Ieri, de exemplu, erau parcate destule masini si in acel loc cu parcarea interzisa, pentru ca acea parcare este necorespunzatoare. N-am spus ca au parcat si altii ca sa-i amendati, ci sa va dati seama ca semnul de acolo nu este necesar si tebuie retras.
  Cu deosebita stima,
  M.O.

 14. Admin

  Bună seara,
  Domnule Oprea M., vă rog să mă contactați telefonic, la numărul 0744.435.544, pentru a stabili o întâlnire în cadrul căreia să discutăm despre problema semnalată de dvs. Vă mulțumesc.
  Alin Moldoveanu, primar Poiana Câmpina

 15. Oprea M.

  Stimate Domnule Primar,
  Regret ca nu m-am uitat la raspunsul cu privire la solicitarea mea, din luna august, timpul a trecut si am ajuns in noiembrie. Va intreb, mai este valabila invitatia Dv. ?
  Va mulktumesc.
  Cu mult respect,
  M.Oprea

 16. PRIMARIA POIANA CAMPINA

  Buna ziua,
  Domnul Oprea, vă puteţi înscrie în audienţă fie direct la sediul Primăriei, fie la numărul de telefon 0244.351.367.
  Alin Moldoveanu, primar Poiana Campina

 17. Admin

  Sigur că da. Invitația este valabilă. Vă aștept la audiențe sau în afara acestora, în limita timpului disponibil!
  Alin Moldoveanu, primar Poiana Câmpina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.